Tips voor kleine attenties!

Voor een verjaardag neem je natuurlijk een cadeautje mee. Maar soms worden de kinderen voor een pyjamafeest, filmavond thuis of tuinfeestje uitgenodigd. Dan wil je je kind een kleine attentie voor blijk als waardering meegeven. Zelf gaan we op pad met een bos bloemen of een flesje wijn. Maar dat is natuurlijk iets minder geschikt voor het kind.

Wij geven hier 2 leuke ideeën voor een ander soort bosje bloemen, populair boeket voor kinderen!

Bosje bloemen van snoep!

Prik zachte kleurrijke snoep op een satéprikker, op het laatst prik je grote groene snoep – dan heb je één bloem! Maak bijvoorbeeld 5 zulke satéprikkers met snoep, bind ze bij elkaar, cellovaanpapier erom heen met een mooi lint en klaar is je ’bosje bloemen’.

Snoep cactus in een pot!

Neem een bloempot of een glazen jampot en snijd een komkommer doormidden, het einde van de komkommer naar boven. Plaats de komkommer met aluminiumfolie in de pot zodat hij rechtop blijft staan. Vul de pot rondom de komkommer met bruine M&M’s, drop of ander bruin snoepgoed. En dan met cocktailprikkers prik je in zachte snoepjes en prik dit weer in de komkommer. Zo heb je een bloeiende cactus in potgrond. Een lekkere attentie om weg te geven.

Reacties zijn gesloten.